Accueil

Een VUB NetID en e-mail adres voor interuniversitaire studenten

[id : 368] [16/01/2012] [hits : 23289]

en  

Studenten die een interuniversitaire opleiding volgen die samen met de Vrije Universiteit Brussel wordt georganiseerd, kunnen een VUB NetID en e-mail adres krijgen, zelfs als ze niet aan de VUB zijn ingeschreven.

Interuniversitaire opleidingen worden veelal over een aantal jaren gespreid. Het ene jaar schrijft de student zich in aan één instelling, het andere jaar aan de andere.

Het jaar dat de student zich niet aan de VUB inschrijft maar aan de andere instelling, kan men toch een VUB NetID krijgen/behouden, mits men daarvoor een aanvraag indient. Het aanvraagformulier - Formulier interuniversitair akkoord - kan men downloaden van de website van de faculteit waar de opleiding wordt gegeven. Het formulier vindt men onder Onderwijs - Formulieren.

Het ingevulde formulier moet men laten ondertekenen/afstempelen op het faculteitssecretariaat. De studentenkaart wordt daarna opgestuurd met de post door het Infopunt Studenten. Daarmee kan men ook een VUB NetID en e-mail adres aanvragen of behouden voor de rest van het academiejaar.

Peter Van Rossem - helpdesk@vub.ac.be

http://webnotes.ulb.ac.be/&noteid=368

: :: ::: ::::