Home

Elektronisch invullen cumulatieformulier academisch personeel

[id : 407] [18/04/2017] [hits : 20876]


In de periode september en oktober wordt de jaarlijkse bevraging van de cumul georganiseerd. Het academisch personeel zal de mogelijkheid hebben om het elektronisch cumulatieformulier in te vullen.

Het elektronische document is te vinden op het personeelsintranet bij de pagina's van de dienst Personeel.

Kies na inloggen op het intranet in de rechterkolom voor 'Directie Personeel' en klik vervolgens in de rechterkolom onder het E-loket op 'Cumulatieformulieren'. Via uw gekende VUB NetID (login) en passend paswoord krijgt u toegang tot het formulier.

Vervolgens kan u ook klikken op de document-icoontjes van 'Brief van de rector' en 'Toelichtende nota' voor bijkomende informatie over deze procedure.

Kan u niet inloggen op het VUB Intranet?

In dat geval maakt u wellicht een foutje in uw VUB NetID en/of wachtwoord. Zie, bij de "Links" lager, de WebNote "Centraal paswoordbeheer aan de VUB/ULB" voor suggesties om uw inlogprobleem op te lossen.

Gekende problemen met het cumulatieformulier

U krijgt de foutmelding '' U bent als gebruiker "..." niet toegelaten. ''

Als u de foutmelding krijgt U bent als gebruiker "..." niet toegelaten. Verkeerd paswoord !, betekent dit dat u bij het inloggen een typfoutje hebt gemaakt. In dat geval kan u eenvoudigweg opnieuw proberen in te loggen.

Academisch Personeel met pensioen en lid van de Vriendenkring VUB

Academisch Personeel dat met pensioen is gegaan tijdens het vorige of dit academiejaar krijgt mogelijk een melding dat zij geen lid zijn van het Academisch Personeel.

Peter Van Rossem - helpdesk@vub.ac.be

http://webnotes.vub.ac.be/&noteid=407

: :: ::: ::::